Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dijous 26 d’abril tindrà lloc a Vilafranca la tradicional Mostra d’Escoles de Dansa

 L’acte servirà per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, que es celebra en un bon nombre de països cada 29 d’abril.

Les escoles de dansa mostraran el seu treball al carrer. Un bona oportunitat per veure com treballa cada centre, la diversitat d’estils que engloba el món de la dansa i per copsar l’esforç que representa formar-se en aquesta disciplina.  La Mostra es desenvoluparà en 2 espais, la Plaça de la Vila i la Plaça de Jaume I.  De 2/4 de 6 a les 8 de la tarda, les escoles actuaran simultàniament a les dues places. A la plaça de la Vila hi actuaran el Centre d’Activitats i Salut , l’Escola de Dansa Assumpta Trens i el Club Aeròbic Olèrdola. A la plaça de Jaume I les actuacions seran del Club Gimdans i La Danseria. L’acte està organitzat per les cinc escoles participants i el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet. En cas que la pluja obligui a fer canvis en el programa de l’activitat, s’informarà immediatament a través del Facebook del Teatre Cal Bolet, del Twitter de l’Ajuntament de Vilafranca i de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: