Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dansa familiar aquest diumenge a Cal Bolet, amb la companyia Nats Nus i l’espectacle Minimón

Aquest diumenge 15 d’abril, a les 12 del migdia, continua la programació d’espectacles familiars de la temporada 2011-2012 al Teatre Cal Bolet. Una temporada que està organitzada conjuntament per La Xarxa i el Patronat del Teatre Municipal, i que inclou espectacles familiars de teatre, música, dansa i altres disciplines amb la voluntat d’acostar-les també al públic més petit.<br />

Minimón és l’univers secret que viu a l’habitació d’un nen. On s’amaguen totes les seves històries inventades? Quan el nen se’n va, la seva amiga invisible surt de l’amagatall i buscant entre llençols, mobles i calaixos va trobant les fantasies que han caigut d’aquest caparró ple d’imaginació.<br />Aquest espectacle de dansa està recomanat per a infants d’1 a 5 anys i té una durada de 30 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: