Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní engega el projecte Hola Nadó

Hola nadó és una iniciativa que substitueix, en part, el buit que va deixar l’espai Mainada, un projecte que es va es va posar en marxa en l’anterior mandat i que ha deixat de funcionar "per qüestions pressupostàries i per falta d’afluència", segons ha explicat el regidor d’Acció Social i Igualtat, Francesc Sáez. <br />

Hola Nadó vol acostar-se a les famílies de Sant Sadurní que hagin tingut un infant i, prèvia autorització, donar-los informació i assessorament en aquesta nova etapa de la vida, alhora que proporciona la possibilitat de detectar qualsevol situació de risc en aquestes famílies amb infants de zero a tres anys.

Les treballadores encarregades del projecte, que ja s’ocupaven de l’espai Mainada, es posaran en contacte amb les famílies amb un nou nadó i acordaran un dia per fer-los una visita a casa.

La visita serveix per lliurar una Guia de Serveis de Sant Sadurní i un joc de taula perquè els infants i els seus pares i mares coneguin una mica millor la capital del cava.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: