Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Modificacions en el servei de recollida de residus a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca informa que, a partir de l’1 de març, algunes recollides de residus modificaran els dies del servei per tal que aquest guanyi en eficiència.

Pel que fa al servei de recollida de paper i cartró comercial als diferents establiments de la vila, el servei passarà a realitzar-se als comerços a tots els barris de la vila els dimarts, dijous i dissabtes amb el mateix horari. Anteriorment, la recollida de paper i cartró comercial es realitzava uns dies en determinats barris i uns dies en uns altres. <br />Pel que fa a la recollida porta a porta del rebuig (brossa inorgànica), que ja es realitza al centre, s’amplia la recollida de la zona als carrers Hermenegild Clascar (fins al carrer Marquès d’Alfarràs), Muralla dels Vallets, Graupera i Fruita, una zona que s’ha urbanitzat com a plataforma única esdevenint illa de vianants. <br />Així els carrers on es fa la recollida porta a porta del rebuig són: rambla de Sant Francesc, carrer dels Consellers i el tram del carrer de La Palma, entre la rambla de Sant Francesc i el carrer de Sant Joan, carrer de La Parellada, plaça de la Constitució, carrer del Coll, carrer de la Cort, carrer de Puigmoltó -fins al carrer del Carme-, carrer Galceran, carrer de Santa Maria, plaça de la Vila, plaça de Sant Joan, plaça Vall del Castell i carrer de Sant Joan. <br />A partir de dijous vinent, els veïns i comerciants, als quals l’Ajuntament ha adreçat una comunicació a domicili, hauran de treure al carrer, entre les 8 i les 10 de la nit, el rebuig que generin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: