Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig preveuen una ocupació total

Enguany, les Fires de Maig se celebraran del 18 al 20 de maig, al recinte firal de Vilafranca. Més de 165 expositors ompliran els 16.500 m2 de les fires amb estands de tot tipus de sectors i àmbits, que atrauen l’atenció dels visitants durant els tres dies de fires. <br />

En un entorn econòmic complex, les fires són una mostra de la vitalitat comercial de Vilafranca i del Penedès, i a 2 mesos de les fires, són moltes les empreses que han reservat el seu espai i es preveu una ocupació total dels espais disponibles.

D’altra banda, les Fires de Maig 2012 ja tenen imatge gràfica amb l’objectiu de mostrar les fires com un cercador del món real, com un espai on es pot tangibilitzar tot allò que només es visualitza a través d’internet.

Tota la informació de les fires es pot anar seguint a través de la web www.firesdemaig.cat o a través del facebook de les fires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: