Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Àgora acull una sessió formativa sobre els mercats electrònics

<br />El Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una sessió formativa per als propers dimarts i dijous que porta per nom "El futur: els mercats electrònics i el posicionament web estratègic", en què s’exposaran quines són les singularitats del mercat on-line i els aspectes més importants i avantatges del posicionament web.

<br />La creació d’empreses basades en Internet està proliferant molt els darrers anys. La baixa inversió inicial i una gran possibilitat de fer negoci han atret moltes persones emprenedores cap a aquest nou món. La sessió formativa està adreçada a empresaris, persones emprenedores i autònoms i tindrà lloc dimarts  27 i dijous  30 de març, de  2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. El preu per drets d’inscripció és de 25 €. Per inscripcions, cal adreçar-se al Centre Àgora.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: