Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza la poda d’arbres a Sant Sadurní

<br />Fa set mesos que des del Servei de Via pública s’està podant els arbres de Sant Sadurní, una campanya que aquesta setmana passada ha finalitzat.

Segons la regidora de Via Pública i primera tinenta d’Alcalde, Susanna Mèrida, es tractava d’una actuació que no es duia a terme des de feia anys a la vila, per la qual cosa hi ha hagut molta feina, atès que s’ha hagut de podar en funció de l’època en què s’ha de podar cada tipus d’arbre i en funció de les zones que s’han considerat més urgents per qüestions de seguretat viària. La campanya de poda ja ha finalitzat, no obstant això des de Via Pública continuaran actuant en aquells tipus d’arbres en què és possible fer-ho. A partir d’ara es farà un control per totes les zones on aquest any s’ha podat i de cara a l’any que ve es continuarà podant a tots aquells llocs on no s’ha pogut arribar, ja que Sant Sadurní té més de 4500 arbres a la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: