Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de vendes a la Fira Fora Stocks de Vilafranca

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila de Vilafranca tanca la campanya de rebaixes amb èxit de vendes i resultats amb la Fira Fora Stocks.

Una trentena de botigues van muntar envelat a la Fira Fora Stocks divendres i dissabte passat. El bon temps va convidar els clients a gaudir de l’oferta que els comerciants van treure al carrer per tancar la temporada. Algunes botigues van arribar a registrar fins a 300 tiquets de venda aquests dos dies, van desviar alguns clients a la botiga i van donar informació per a futures compres.<br />Un dels objectius d’aquesta iniciativa és que les botigues puguin acabar la temporada esgotant tot l’stock acumulat durant la tardor i l’hivern i començar la nova temporada amb la necessària renovació de l’oferta. Per això, la major part dels comerços que van participar a la fira són els que es dediquen a la moda, complements per a la persona i parament de la llar.<br />La gerent de Centre Vila, Cristina Bundó, considera que l’èxit d’aquesta edició serà un incentiu perquè en les pròximes edicions de la fira hi hagi més participants. L’Associació de Comerciants i Professionals treballa amb l’objectiu de generar una oferta dinàmica i potent que sigui un reclam efectiu per als consumidors que volen aprofitar les últimes rebaixes per fer algunes compres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: