Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper 12 de març es durà a terme el sorteig dels onze habitatges de protecció oficial de Sant Sadurní

El proper dilluns 12 de març, a les onze del matí, es farà el sorteig dels onze habitatges de protecció oficial de Sant Sadurní, dels quals ja ha estat aprovada la llista definitiva d’aquelles persones que entraran al sorteig.

El sorteig els farà al Casal d’Entitats, al carrer Marc Mir, 15.<br />L’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat ja ha fet pública la llista definitiva d’admesos i exclosos al sorteig, un cop acabat el període de reclamacions. Al final, la llista conjunta ha quedat amb 48 persones admeses i 20 excloses perquè no complien els requisits o per manca de documentació. <br />La llista A, que correspon als 2 pisos del carrer Montserrat per a menors de 39 anys ha quedat amb sis admesos i 3 exclosos. I de les tres llistes de pisos a La Triola, la llista B, de 3 habitatges d’un dormitori amb capacitat màxima per a dues persones, s’ha tancat amb 11 admesos i 3 exclosos. La llista C, de 5 pisos de dos dormitoris amb un màxim de quatre persones, ha tingut 27 admesos i 10 exclosos. I el pis de tres dormitoris i capacitat per a sis persones amb opció a compra, corresponent a la llista D, se’l disputaran entre les quatre persones admeses, ja que 4 han quedat excloses.<br />El sorteig serà públic i hi poden assistir les persones que hi prenen part.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: