Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de El Consorcio reuneix 600 nostàlgics

Com a "joves veterans", així es van presentar els integrants de El Consorcio al públic que dissabte a la nit omplia el Casal. El Consorcio presentava l’espectacle "De Mocedades a El Consorcio. 40 años de música", un concert en el qual l’emblemàtic quintet vocal condueix els assistents per cançons que han marcat quatre dècades de la història de la música espanyola.  <br />

Ara, El Consorcio les ha enregistrat de nou en un doble CD i les recrea en directe en una gira que els ha dut a Mèxic, al Palau de la Música Catalana i també a Vilafranca. <br />Arreu on van estant sent acollits molt càlidament i segons Iñaki Uranga, la clau d’aquesta resposta està en la naturalitat del seu directe.

El Consorcio, integrat per Amaya, Estíbaliz i Iñaki Uranga, Sergio Blanco i Carlos Zubiaga, va reunir uns 600 nostàlgics que els va tirar floretes en més d’una ocasió i que durant una hora llarga els van acompanyar emocionats.

El Consorcio ha tornat al directe perquè la seva música sigui més íntima i propera i segons Iñaki Uranga, tenen corda per dies.

En el concert, versionen clàssics com Cantinero de Cuba, Paraules d’amor o California dreaming dels Mamas&the papas que sonava així, a Vilafranca.

<br />
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: