Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada entre Vilafranca i Igualada

El Centre Excursionista organitza el proper 1 d’abril la 10ena Caminada de Resistència de Rams entre Vilafranca i Igualada.

Es tracta d’una caminada de resistència i està pensada per fer-la en autosuficiència, pel que cal portar esmorzar, dinar i quelcom per anar picant. Es trobarà aigua a les fonts dels Caçadors i a les fonts de les Deus a Sant Quintí, que són abundants. A l’hora del dinar hi haurà aigua embotellada. La tornada es fa en autocar, pel que cal fer inscripció. Com cada any, hi ha la possibilitat de començar la caminada en diferents punts del recorregut, que poden ser a les fonts de les Deus de Sant Quintí, i al trencall de la masia de Ginoles a la carretera de Mediona.  La sortida serà a les set del matí de la creu de la Pelegrina a Vilafranca i l’arribada a la creu del Maginet d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: