Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comencen les preinscripcions per al curs vinent

Del 19 al 30 de març té lloc el període de preinscripció per al curs 2012-2013. Aquest procés és especialment important per als alumnes que el curs vinent hagin de cursar P3 o 1r d’ESO, però també afecta a aquells que volen demanar un canvi de centre. <br />

El proper curs estarà marcat per "les mesures de reorganització dels horaris" presentades per Ensenyament. Es tracta d’un conjunt de mesures d’austeritat que suposa mantenir la plantilla docent i optimitzar els recursos. Així, les hores lectives seguiran sent 24 a primària i 19 a secundària.

Per al proper curs, Ensenyament mantindrà la sisena hora no lectiva en els entorns socioeconòmics desfavorits. Les zones escolars rurals o escoles rurals que en curs actual han mantingut l’ampliació horària generalitzada podran optar pel Suport Escolar Personalitzat.

Quant al procés de preinscripció, cal omplir l’imprès de preinscripció oficial indicant els centres sol·licitats per ordre de preferència i presentar- lo en el centre demanat en primer lloc, amb la corresponent documentació acreditativa. També es pot presentar a l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: