Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT i l’Obra Social de Caixa Penedès han signat un acord de col·laboració

L’acord s’ha signat aquest matí, amb la voluntat de col·laborar per tal d’assegurar i millorar els trajectes de transport dels malalts oncològics de la comarca de l’Alt Penedès en tractament de radioteràpia a l’ICO de l’Hospitalet de Llobregat.

Per mitjà d’aquest acord, l’Obra Social de Caixa Penedès farà una aportació de 10.000 euros a l’associació Ampert, que es dedicarà íntegrament al projecte "Foment de voluntariat que acompanya els desplaçaments de malalts oncològics de l’Alt Penedès". Aquest programa pretén fomentar el voluntariat per facilitar el trajecte dels malalts de càncer i l’acompanyament en l’anada, l’estada i la tornada del centre sanitari, millorant la seva comoditat i aportant-los tranquil·litat en uns moments tan difícils.<br />AMPERT és una associació que treballa per millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia. El seu àmbit d’actuació és comarcal, donant cobertura a qualsevol habitant dels municipis de l’Alt Penedès afectats per càncer que necessiten fer tractaments de radioteràpia.<br />Ricard Banquells, director general de Caixa Penedès, i Joan Rios, president d’ AMPERT, han estat els encarregats de firmar l’acord, que s’ha produït a la seu central de Caixa Penedès, a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: