Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i la comarca han registrat temperatures mínimes poc habituals aquest cap de setmana

A banda dels flocs de neu que van caure ahir al migdia a bona part de la comarca, l’onada de fred siberià ha deixat temperatures mínimes poc habituals. A Vilafranca, ahir es van registrar tres graus sota zero i, avui, els termòmetres han arribat a marcar dos graus negatius.

El més destacat d’aquest dilluns, però, ha estat la gebrada generalitzada que ha cobert la comarca després de l’ambient peculiarment fred que va regnar ahir i abans d’ahir. Fins i tot a la Vilafranca urbana s’ha pogut veure gebre tant ahir com aquest matí.<br />Les baixes temperatures han causat alguns incidents. Per exemple, a l’Ajuntament de Vilafranca s’han glaçat les canonades i durant el matí no han tingut aigua.<br />Pel que fa a l’afectació que pugui tenir l’onada d’aire fred sobre la vinya, l’impacte és gairebé nul perquè l’activitat vegetal està aturada i, en tot cas, pot ajudar a sanejar la terra, per tant, si no és que el fred es manté durant molt de temps, fins i tot podria ser beneficiós.<br />Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la nostra comarca continua en avís per l’onada de fred en nivell 2. Les temperatures més baixes s’estan registrant a Mediona i a Pontons, amb quatre graus negatius
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: