Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

TDAH Penedès vol oferir a les famílies un espai de suport, amb una trobada col·loqui mensual

L’Escorxador de Vilafranca va acollir aquest cap de setmana la primera trobada col·loqui que organitzava l’associació TDAH Penedès.

<p />

Com explica des de l’associació l’Anna Mateu, la intenció és oferir un espai acollidor a les famílies de nens amb aquest trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat, el que es coneix com a TDAH, per tal de intercanviar experiències i sensacions. La intenció és que sigui doncs, un espai de suport emocional.

Mateu remarca que es tracta d’infants que necessiten d’un treball específic per poder-se desenvolupar amb normalitat. A més, és un dels trastorns amb més prevalença entre la població infantil, entre el 5 i 7 % de la població.<br />Des de l’Associació TDAH Penedès comenten també que és força la gent que s’acosta per demanar informació i assessorament, però que després és poca la gent que acaba apuntant-se.<br />De cara al proper mes preparen una trobada d’aquestes característiques amb la voluntat de potenciar aquests tallers de suport emocional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: