Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santó repeteix com a president

Raimon Santó continua com a president dels Falcons de Vilafranca després de l’assemblea general ordinària anual

L’Assemblea celebrada fa uns dies va servir doncs per ratificar la majoria de càrrecs de la junta i de les diferents comissions dels Falcons. Una assemblea que serveix també per fer balanç de la temporada ja finalitzada i començar a preparar la que comença.<br />A banda de ratificar a Raimon Santó en la presidència, seguirà Arés Córdoba com a vice-presidenta. On sí hi ha canvis és al capdavant de la tècnica, en que Ton Carbó substitueix Foix Cuyàs.<br />Els Falcons iniciaran els assaigs per aquesta temporada 2012 el divendres 2 de març pel que fa als més joves, a partir de 2/4 de 9 del vespre. A partir del 13 d’abril els assaigs seran ja per el gruix de la colla, com és habitual de 9 del vespre a 11de la nit a la sala d’actes de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: