Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat i Sant Llorenç d’Hortons estalviaran aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua i la Diputació de Barcelona inicien una campanya d’estalvi d’aigua a la qual s’han acollit 50 municipis catalans, entre ells Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Llorenç d’Hortons. <br />

La iniciativa promou la participació activa per tal de generar estalvi i una gestió eficient de l’aigua en l’àmbit domèstic

Entre els ajuntaments interessats es repartiran més de 22.000 airejadors d’estalvi d’aigua, adquirits per l’ACA durant la sequera viscuda el 2007 i el 2008. El lliurament d’aquests equips implicarà un seguiment del consum, en molts casos, per poder quantificar l’estalvi real a cada llar i facilitar mesures i recomanacions d’estalvi a cada habitatge

A més, es facilitaran als ajuntaments diverses exposicions destinades a conscienciar sobre la fragilitat de l’aigua i l’ús responsable que cal fer-ne i es faran unes 50 xerrades a escoles, associacions i públic en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: