Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova visita guiada per descobrir la Vilafranca Medieval

Aquest diumenge el Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca farà una visita guiada per descobrir la Vilafranca Medieval.

L’itinerari endinsa en l’important patrimoni i l’arquitectura civil i religiosa, fruit del creixement intens durant la segona meitat del segle XII. Durant la ruta medieval es coneixerà la història del convent de Sant Francesc, del Palau Reial, del Palau Baltà, de la capella de Sant Joan, entre d’altres indrets d’interès. El preu de la visita és de 5 euros per persona i per als menors de 12 anys és gratuït. L’itinerari començarà puntualment a les 11 del matí davant de la Casa de la Vila i cal fer reserva prèvia a l’Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila al telèfon 93 818 12 54. El Patronat de comerç i Turisme ha organitzat un calendari de visites guiades oferint diferents Itineraris Patrimonials de Vilafranca, la Vilafranca Modernista, el Cementiri Patrimonial, les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria i, com a novetat, la visita a la basílica de Santa Maria, a més de la Vilafranca Medieval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: