Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà arriba a un acord amb Promodiscep

 L’acord és per prestar serveis logístics amb persones amb risc d’exclusió social.

El dijous passat va tenir lloc a les instal·lacions de Promodiscep al Polígon de Sant Pere Molatnta, la presentació de la posada en marxa d’un nou enclavament laboral. La Fundació Privada Mas Albornà prestarà serveis logístics a Promodiscep, empresa participada per Caixa Penedès-Banc Mare Nostrum, després de l’acord de col·laboració signat per ambdues entitats.  Aquest acord implicarà que disset empleats de la Fundació penedesenca, la majoria dels quals persones amb discapacitat psíquica i trastorn mental, exerciran durant un any funcions d’emmagatzematge de material, picking, digitalització i destrucció de documents, entre d’altres, a les mateixes instal·lacions que Promodiscep té al polígon industrial de Sant Pere Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: