Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les línies 1 i 3 del bus urbà de Vilafranca modifiquen l’horari a partir d’aquest dijous

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament ha aprovat una reestructuració gradual d’aquestes línies.

<p />

Pel que fa a la línia vermella, o línia 1, que connecta l’Hospital Comarcal amb l’estació de bus i amb altres punts de Vilafranca, com el centre sociosanitari Ricard Fortuny, se suprimeix el servei els dies festius entre ¾ de 3 de la tarda fins a ¾ de 4.  Per tant, els diumenges i festius funcionarà des de les 6,50h fins a ¾ de 3 de la tarda. L’última sortida serà a les 13,50h de l’Hospital mentre que de dilluns a dissabte no variarà i l’autobús funcionarà de 6,50h a 21,40. Pel que fa a la línia 3, la blava, que connecta l’Hospital Comarcal amb el centre de la vila, amb les estacions de bus i tren, i amb altres punts de Vilafranca, és la que experimenta dues variacions pel que fa a l’horari. Així de dilluns a divendres laborables entre les 7h i 2/4 de 10 no hi haurà servei i tampoc entre ¾ de 5 i 2/4 de 7 de la tarda. Els cap de setmana i festius la línia no donarà servei. Pel que fa a la línia 2 (la verda), és la única que no varia.

<br />D’altra banda l’Ajuntament també ha aprovat la pròrroga del servei de bus urbà amb l’empresa La Hispano Igualadina, fins al 31 d’octubre

<br />Aquestes modificacions s’aplicaran a partir d’aquest dijous.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: