Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur torna a pujar a la comarca i situa la taxa en més d’un 15%

Les dades de l’atur continuen sent negatives a l’Alt Penedès en aquest inici del 2012 tot i que se situen per sota de la mitjana catalana. El creixement de l’atur a la comarca respecte el mes de desembre ha estat d’un 2,14%, mentre que, a Catalunya, aquest increment és d’una mica més del 3%.

<br />El total de persones que es troben a l’atur a l’Alt Penedès és de 8.690, una xifra que situa la taxa d’atur en un 15,76%. A Vilafranca hi ha, segons les dades d’aquest mes de gener, 3.746 aturats, 71 més que al desembre de 2011. Sant Sadurní passa dels 782 del desembre als 838 d’aquest mes passat. Són 56 persones més a l’atur a la capital del cava. Gelida també incrementa el nombre de persones en situació d’atur i passa de 543 a 558. Mentre que la nota positiva la trobem a Santa Margarida i els Monjos, on hi ha 24 persones menys a les llistes. La xifra d’aturats en aquest municipi està ara als 684.<br />En total, a l’Alt Penedès, aquest mes de gener hi ha 82 persones més a les llistes de l’atur.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: