Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JARC alerta que no es cedeixin les dades del RVC

JARC vol alertar els viticultors que les dades que hi ha al Registre Vitícola de Catalunya són de caràcter personal i per això disposen d’una clau d’accés individual, amb l’objectiu de protegir-les. <br />

Segons denuncia JARC, en els darrers dies hi ha hagut cellers que han demanat als viticultors que els facilitin aquesta clau d’accés.

Des de Joves Agricultors volen fer especial èmfasi en el fet que cedir-la suposa donar lliure accés a les dades personals com són la producció, els rendiments, la declaració de collita o els cellers als quals s’ha venut el raïm, que no estan considerades públiques pel Registre

Després de consultar-ho amb el Departament, JARC recomana que no es facilitin aquestes dades i que si ja s’ha fet, es demani la modificació o canvi d’aquesta clau per evitar que les dades caiguin en unes mans que no en facin un ús responsable.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: