Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el logotip de la FM’12

La dissenyadora Judith Antolín és l’encarregada d’elaborar la imatge gràfica de la Festa Major de Vilafranca del 2012 i ja ha presentat el logotip.

Els administradors de la Festa Major han presentat la persona que s’encarregarà d’elaborar la imatge gràfica d’enguany. Es tracta de la Judith Antolín. El punt de partida dels conceptes amb els que treballa és que la Festa Major de Vilafranca és molt rica en tradicions, referències històriques, amb varietat d’actes i oberta a tot tipus de públic. Una festa que no és estàtica, que cada any es fa. Des d’aquest concepte de festa que es fa i que és activa neix la idea de "construir" la imatge gràfica d’aquest any utilitzant elements del folklore i la tradició que vesteixen la festa cada any, amb cintes i vetes. La marca o logotip recull la nomenclatura ja assumida FM’12. Els administradors han presentat el primer resultat d’aquest treball, que és la marca que representa la Festa Major 2012, sintetitzada en la sigla FM’12 feta amb cintes i vetes onejant. Una altra característica diferenciadora d’aquest any és el color daurat que s’utilitza en el logotip. La dissenyadora, Judith Antolín ha avançat però que tot i que la marca mantindrà aquest únic color la resta del treball en la imatge gràfica de "la més típica" jugarà amb diversos colors perquè la festa és multicolor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: