Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els esplais lideren un multitudinari Carnaval Infantil

Batucada, músics, carrossa, bon ambient, ganes de gresca i molts infants i joves disfressats són els ingredients bàsics que expliquen l’èxit del Carnaval Infantil celebrat dissabte per la tarda a Vilafranca. <br />

Un any més el GEP, el MIV i l’Agrupament Escolta han coordinat conjuntament amb la Comissió de Carnaval aquesta festa.

Enguany el tema escollit pels esplais i els Escoltes era "Els invents" i sota aquesta àmplia premissa havien preparat les disfresses, al llarg dels dissabtes previs. <br />Pere Roig, monitor del MIV, ens explicava com preparen el Carnaval.

Des de la plaça de la Vila, els nombrosos participants es van dirigir cap a la Rambla de Sant Francesc, passant pel carrer Sant Joan i la Rambla Nostra Senyora. Obria el seguici una carrossa amb S.M. el Rei Carnestoltes, la concubina i membres de la seva cort i també hi prenien part la banda de música de l’Escola municipal i la batukada Batupla.

Tot i que cada any hi ha més famílies disfressades, algunes fins i tot amb una disfressa comuna, costa que els pares i mares es disfressin. La festa del dissabte és per als més petits i les seves famílies com recorda un monitor del MIV, Pere Roig.

Un berenar i premis, a la Rambla, servien per acomiadar el Carnaval Infantil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: