Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’allibera un rapinyaire a Sant Pau

Aquest cap de setmana s’enceta la programació de "Els diumenges a Sant Pau", organitzada pel Servei de Medi Ambient de Vilafranca. Aquest diumenge l’activitat consistirà en l’alliberament d’un ocell procedent de l’equipament de recuperació de fauna de Torreferrussa. <br />

L’alliberament es farà a l’esplanada del mirador de Sant Pau i, un cop s’hagi alliberat l’ocell, el naturalista i expert en ornitologia, Xavier Bayer, farà una explicació sobre com viuen i què mengen les aus rapinyaires del nostre territori.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 10 del matí. L’activitat durarà entre dues i tres hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: