Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caminada solidària

Conèixer la ruta de la "Última Defensa de Barcelona" a Subirats, al mateix temps que col·laborar amb Intermon aquest diumenge

La ruta es converteix així en una marxa solidària per evitar que les dones d’Etiòpia hagin de caminar més de sis hores al dia per poder disposar d’aigua i així proporcionar-la a les seves famílies, en col·laboració amb l’entitat senderista La Sageta Solidària i l’ONG Intermon-Oxfam. Així doncs la recaptació íntegra de la ruta anirà destinada a aquest projecte.<br />Diumenge 19 de febrer, en una nova edició de la ruta "Última Defensa de Barcelona", hi haurà una nova oportunitat per descobrir els darrers escenaris de la defensa de Barcelona durant la Guerra Civil, a les Muntanyes d’Ordal de Subirats, i també col·laborar amb una causa solidària. Així mateix per animar a sumar-se a la ruta solidària tots els participants rebran un llibre de regal i es sortejaran entre els assistents diferents aportacions que han fet a la marxa solidària empreses i entitats de Subirats, el Penedès i d’arreu de Catalunya, com entrades per activitats turístiques, espectacles, obres de teatre, festivals de música, lots de vi i cava, menús de restaurant, llibres d’autors mediàctics, guies de senderisme o productes d’artesania. <br />La sortida de l’itinerari, que promou el Patronat de Turisme de Subirats i realitza el Centre d’Estudis de Subirats, serà a les 9 del matí des del Punt d’Informació Turística de la Caseta de Fusta de la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal amb finalització al mateix punt a la 1 del migdia.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: