Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acte informatiu sobre les participacions preferents

L’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances organitza per dilluns vinent a Vilafranca una sessió informativa sobre les participacions preferents.

Aquestes darreres setmanes les Oficines Municipal i Comarcal d’Informació al Consumidor han rebut diverses consultes d’usuaris que van contractar aquest producte financer a diverses entitats bancàries i ara s’estan veient afectats pel bloqueig dels seus estalvis. Per tal d’informar sobre les possibles accions que poden emprendre les persones afectades, el proper dilluns, d’11 del matí a 1 del migdia, a la Sala 1 de l’Escorxador de Vilafranca, tindrà lloc una sessió informativa a càrrec de Pere Massegué, coordinador a Catalunya de l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances. L’assistència és oberta a tothom. La sessió està organitzada amb la col.laboració de les Oficines Municipal i Comarcal d’Informació al Consumidor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: