Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fotografies del Marroc a la Sala de Pas de l’Escorxador

L’exposició s’emmarca dins els actes de les festes de Sant Raimon i recull 21 fotografies que el jove fotògraf Isaac Gil va fer 2 anys enrera quan hi va anar de viatge amb uns amics.

Quan li van proposar participar en l’exposició, va haver de triar entre més de 200 fotografies. Les imatges mostren els contrastos entre els paisatges d’aquest país africà, i desmenteixen el tòpic que al Marroc tot és desert. Les fotografies les va fer durant un cap d’any, i per això també s’hi observen paisatges nevats.
Cada fotografia va acompanyada d’un text descriptiu que el mateix autor ha escrit i titulat amb l’ajuda del seu pare. L’exposició s’emmarca dins les festes de Sant Raimon i va ser una proposta que va fer una entitat del Marroc.

De totes les fotografies que es poden veure, l’autor en tria una. Es titula “Visions” i reflecteix l’art de carrer, una pràctica que ara s’està posant de moda al país. L’exposició es pot veure fins al  dilluns 29 a la Sala de Pas de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: