Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla de Diables de Gelida ja prepara la quarta edició del LlúciaFoc

L’espectacle, que se celebrarà el proper dimarts 13 de desembre, manté la mateixa estructura de l’any passat.

En aquest sentit, a les 7 de la tarda aproximadament, a la plaça de l’Església, tindrà lloc la Gènesi del LlúciaFoc, un espectacle de petit format ambientat en l’època medieval i que servirà per explicar el LlúciaFoc. Aquesta representació anirà a càrrec dels alumnes del taller de teatre de l’Ajuntament de Gelida i la Colla de Diables i estarà amenitzada pel grup de música Grallers Grillats.<br />A diferència de l’any passat, però, la Gènesi del LLúciaFoc no serà un espectacle fix, sinó que s’anirà desenvolupant a diferents llocs, és a dir, començarà a la plaça de l’Església i seguirà pel carrer Major fins al passatge Rosell i Masana. D’aquesta manera, s’anirà conduint al públic fins a la plaça de la Vila on tindrà lloc el LLúciaFoc 2011, a partir de les 8 del vespre<br />En aquest cas, es combinarà la música i el foc per representar una història fictícia relacionada amb la festa de Santa Llúcia. A través de diversos personatges es representarà l’eterna lluita entre el bé i el mal, en aquest cas emmarcada durant la Diada de Santa Llúcia, celebrada a Gelida des de fa més de 150 anys. <br />Enguany, l’espectacle introdueix tres nous personatges malèfics que, juntament amb els geperuts, intentaran que s’imposi el regne del mal. L’any passat ja es van incorporar noves escenes i personatges, com ara el Llucifer i les diablesses i l’escena de reconversió de la santa en diablessa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: