Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Prelaboral Entrem-hi instal·larà una parada d’intercanvi de llibres

 Serà a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca el dissabte al matí.

Qualsevol persona interessada a intercanviar llibres de segona mà podrà arribar-se a aquest punt amb els llibres que desitgi intercanviar. Aquest projecte d’intercanvi de llibres ha estat batejat com a "Segona Vida" i està gestionat pels propis usuaris del Servei Prelaboral, sota la supervisió de professionals i voluntariat de l’associació Entrem-hi. La finalitat del projecte és donar una segona oportunitat de ser llegits a aquests llibres usats i oferir la possibilitat a tota la ciutadania de la comarca de consultar la llista de llibres rebuts al bloc: <a href="http://segonavida.wordpress.com">http://segonavida.wordpress.com</a> i demanar-ne algun per tal de reutilitzar-lo. L’única condició d’aquest projecte d’intercanvi és que qualsevol persona interessada en algun dels llibres de la base de dades haurà d’intercanviar-lo per algun de vell que tingui a casa i ja no necessiti. Durant els últims mesos els usuaris del servei n’han recollit i classificat més de mil, que els ciutadans del Penedès els han fet arribar al local del servei, ubicat al carrer Eugeni d’Ors, núm. 25.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: