Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte de tren orbital en un calaix

Un dels projectes estratègics a nivell supracomarcal, el tren orbital està aturat. El coseller de territori, Lluís Recoder, assegura que el projecte està guardat i sense data en el calendari.

Ajornat i sense data en el calendari. El conseller de territori i sostenibilitat ha assegurat que el projecte del tren orbital que ha d’unir Vilanova amb Vilafranca està guardat en un calaix i sense dotació pressupostària. Ara com ara el procediment més administratiu segueix el seu camí. El ministeri n’estudia el traçat i s’hauria de pronunciar l’any que ve. El tren orbital és una de les apostes estratègiques dels municipis de la segona corona metropolitana. Hauria d’unir a través del ferrocarril tots aquests municipis des de Vilanova i la Geltrú fins a Mataró sense passar per Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: