Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El laboratori de l’INCAVI rep una ISO pels assaigs amb vins i caves

El laboratori de l’INCAVI, tant en les seves instal·lacions de l’Estació Enològica de Vilafranca com de Reus, ha superat l’auditoria de l’Entitat Nacional d’Acreditació que li ha concedit una credencial ISO pels seus assaigs fisicoquímics amb vins i caves. <br />

Els procediments d’assaig inclosos en l’acreditació són la determinació del grau alcohòlic per densimetria electrònica, la determinació de l’acidesa total per volumetria i de la volàtil per espectrometria o la determinació del diòxid de sofre lliure, entre d’altres.

Segons l’INCAVI, aquesta acreditació és un pas important en la millora de l’oferta de serveis analítics dels seus laboratoris de Vilafranca i Reus, que té la voluntat de continuar ampliant per evidenciar la seva competència tècnica en matèria d’anàlisis de vins i caves.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: