Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Valeri Laguna, Premi Arlequí 2010

Lliurats per la Federació de Grups Amateurs de Teatre, els Premis Arlequí distingeixen anualment a les entitats, grups i persones que més han fet per difondre, defensar i treballar pel teatre amateur. <br />

Diumenge passat, a Barcelona i en el marc de la XXI Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, es va fer el lliurament dels Premis Arlequí 2010.

El vilafranquí Valeri Laguna ha obtingut el Premi Arlequí a la persona per el seu treball constant en pro del teatre, com a dramaturg, actor i director, de diversos grups amateurs, així com per impulsar i coordinar contínuament el treball dels actors i actrius de la GATAP.

Abans de lliurar-li el guardó, un grup de persones relacionades amb la GATAP, entre les quals hi havia el seu germà, el Lluís Laguna, i la directora Rosa Gonzáles, va preparar un emotiu recorregut fotogràfic i textual per la seva trajectòria teatral: des dels seus inicis al CAEP III, als anys 70, fins el grup actual El TAT, Taller d’Assaig Teatre. També van fer referència al muntatge que Valeri Laguna va escriure i dirigir amb motiu del 25è aniversari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre "Misteri a la Federació…. un premi terrorífic".

Finalment, es va llegir l’epíleg de l’obra que el premiat ha escrit, ambientada en la guerra civil i la postguerra "Per oblidar, cal recordar."

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: