Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre un tram de l’Eix Diagonal entre la Granada i la carretera de Sant Sadurní

A partir d’aquest divendres, tot i que de manera provisional, s’ha obert el tram de nova carretera entre La Granada i Vilafranca.

Les obres de l’Eix Diagonal, és a dir el que serà la nova carretera d’Igualada estan avançant ràpidament. De fet a hores d’ara ja es pot circular per aquesta nova via des de Sant Salvador de Guardiola, a prop de Manresa, i fins a l’entrada de Vilafranca Sud,  just tocant al terme municipal de La Granada. Justament degut a les obres de l’Eix Diagonal s’ha de modificar el trànsit també a la C-15. Els canvis han entrat en funcionament aquest divendres. En concret, s’ha obrert al trànsit, de manera provisional i amb un carril per sentit, un tram de 2 quilòmetres de l’Eix Diagonal corresponent al nou traçat de la C-15 entre la Granada i la carretera C-243 , és a dir la carretera de Sant Sadurní. Al mateix temps, s’han obert les connexions des de la C-15 als enllaços que faciliten l’accés a la Granada i el nou enllaç amb la carretera de Sant Sadurní que permeten els moviments des de Vilafranca. En aquest sentit cal destacar que venint de Sant Sadurní ara l’entrada a Vilafranca té preferencia, quan abans hi havia un stop, mentre que venint pel tram de l’antiga carretera d’Igualada a l’arribar a la cruílla amb la carretera de Sant Sadurní els vehicles tene un stop, quan abans tenien preferencia. <br />La carretera d’Igualada ja existent entre Vilafranca i la Granada quedarà com a vial de servei, per als moviments més locals.<br />Aquesta nova configuració, a més de facilitar el trànsit de la C-15 al seu pas per la Granada durant les obres, permetrà treballar en el canvi de prioritat de la cruïlla de l’actual C-15 amb la carretera de Sant Sadurní i en els vials per on fins ara circulava el trànsit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: