Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

programació d’espectacles familiars a Vilafranca

D’octubre a desembre hi haurà 5 espectacles de teatre, música, màgia, cinema i circ, una activitat de sensibilització musical i un taller de poesia al Claustre de Sant Francesc.

Aquesta programació té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família. Una vegada més s’han unit esforços des de la Xarxa, Cine Club Vilafranca i el Patronat del Teatre Cal Bolet per oferir una sola programació equilibrada en gèneres.  La Xarxa programarà espectacles de teatre, titelles i màgia que tindran lloc en una única sessió a les 12 del migdia  i  Cine Club Vilafranca portarà el cinema d’animació amb la Pantalla Kanalla.  Aquest trimestre també s’oferirà un concert a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia Aleví, fruit de la col·laboració entre l’EMM Maria Dolors Calvet, l’Escola de Música Clau de Sons i el Patronat del Teatre Cal Bolet.  Des del Servei de Cultura també s’incorpora a la programació familiar una activitat molt especial: un taller de poesia emmarcat al Cicle Paraules al Claustre de Sant Francesc. I com a última novetat del trimestre, enmig de les festes nadalenques s’oferirà un espectacle de circ el dimecres 28 de desembre que tindrà lloc al Teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: