Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova edició de l’Eco Sant Cugat

Com cada any, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza l’Eco Sant Cugat l’últim cap de setmana de setembre.

Enguany la fira se celebrarà els dies 23, 24 i 25 sota les premisses de Consum, Estalvi i Sostenibilitat, la fira arriba a la seva 9a edició. És una fira mediambiental, que persegueix conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental, tot cercant el binomi entre la informació i la formació.En aquesta edició, malgrat la reducció de subvencions rebudes i la disminució de diferents despeses en general, han intentat mantenir-ne la qualitat. Això ha estat possible gràcies a l’esforç de tots els actors implicats. Destacar que és el primer any que han aconseguit patrocini de<br />diferents col·laboradors que enguany participen a la fira, fet que demostra la implicació no només de l’Ajuntament de Sant Cugat i de les entitats i voluntaris del municipi, sinó també de tots els col·laboradors privats que any rere any fan de l’ECO SANT CUGAT una realitat. La fira consta d’expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, tallers, jocs i activitats per totes les edats i conferències centrades en iniciatives impulsades des de la ciutadania.  També han donat molta importància als tallers i jocs, activitats que han de ser obertes a totes les edats, per aconseguir una educació amena en un tema prioritari. Destacar un inflable gegant, uns autos de xoc sostenibles i una demostració de cuina i forn solar. Com a novetat, i per intentar potenciar l’ús del servei de bus gratuït que enllaça Sant Cugat amb Vilafranca, tothom que l’utilitzi entrarà al sorteig d’una cistella de productes artesans i ecològics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: