Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Premi per a un xarcuter d’Ordal

El xarcuter d’Ordal, Enric Rosell ha rebut un dels premis de la Generalitat a l’artesania alimentària.

La Generalitat va lliurar aquest dijous el Premi i els diplomes d’artesania alimentària als professionals d’aquest sector. Uns guardons que volen homenatjar l’esforç, la perserverança, la tradició i l’amor del gremi de flequers, pastissers, candaladers, xarcuters, xurrers i formatgers de Catalunya. Per primera vegada, el Departament d’Agricultura ha concedit un accèssit al finalista, que ha estat Enric Rosell, cansaler i xarcuter de l’Ordal. Aquest professional té com a prioritat recuperar receptes antigues d’embotits utilitzant la màxima qualitat de les carns emprades i dels ingredients, així com una mínima quantitat d’additius. El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha destacat la creativitat, imaginació i feina ben feta dels professionals d’aquest sector i també ha afirmat que l’artesania alimentària és una realitat viva al nostre país i part del patrimoni cultural català

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: