Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noves activitats de Ginesta

L’Associació Ginesta, grup d’autoajuda per dones amb càncer de pit, inicia el nou el curs amb dues  propostes de tallers  adreçades a millorar la qualitat de vida i obertes a tothom.

Un taller de Gimnàstica de manteniment, d’exercicis de mobilitat, prevenció de l’osteoporosi i altres beneficis per la salut. Es du a terme tots els dimarts  de dos quarts de set a vuit de la tarda, a l’Escorxador amb la professora Alba Meda. Iniciant-se el dia 4 d’octubre. I un segon taller  de Tècniques de relaxació, convinant els exercicis de ioga i respiració, amb la música, es fa tots el dijous de dos quarts de set a vuit de la tarda a l’Escorxador, amb la professora Sigrid Wittrock i s’inicia el proper dia 6 d’octubre. També, han iniciat els Grups d’autoajuda, amb atenció al públic tots els dimecres de sis a vuit al local de l’associació, al carrer Pere el Gran, 32, 1er. amb servei de suport psicològic a disposició de les persones que el requereixin.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: