Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4d9, objectiu dels Verds per la diada del Mercadal

Després d’assolir el 3 de 9 amb folre i l’agulla diumenge passat a la diada de La Mercè i ampliar el número de castells de gamma extra fets aquest any, els Castellers de Vilafranca es plantegen un nou repte: descarregar el 4 de 9 a la plaça del Mercadal, aquest dissabte a la tarda. <br />

De moment les proves que s’han fet són bones i en els assaigs de dilluns i d’ahir dimecres ja es va poder descarregar el 4 de 8 net, amb la xarxa.

El cap de colla, David Miret, recorda que ja l’han carregat en quatre ocasions, per les diades de Tots Sants del 2002, 2003 i 2008 i en el Concurs de Castells del 2008, i ara el repte és poder-lo descarregar.

La diada del Mercadal de Reus es celebra aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda.

La diada, que se celebra el primer cap de setmana d’octubre dels anys imparells, reunirà algunes de les principals colles castelleres del moment: Minyons de Terrassa, Colla Vella i Joves dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i els amfitrions, Xiquets de Reus.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: