Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obert el periode per demanar subvencions

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals o festives d’interès públic local.

El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert des del dilluns 25 de juliol fins al divendres 12 d’agost de 2011. A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de setembre fins al 31 de desembre de 2011. Les sol·licituds per demanar els ajuts han de ser les que s’han elaborat per aquest fi i que es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la Casa de la Vila, del dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i al Servei de Cultura/l’Escorxador, carrer de l’Escorxador, 19/21, de  9 a 14 h i de 17 a 21 h. També es poden trobar al portal associatiu http:// portal.vilaentitats.cat  o a la pàgina web <a href="http://www.vilafranca.org/cultura">www.vilafranca.org/cultura</a>. Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.<br /> <br />Per tal d’informar sobre tots aquests aspectes l’Ajuntament ha organitzat una sessió informativa i pràctica sobre les demandes de subvencions a l’Ajuntament de Vilafranca per fer activitats culturals o festives. La sessió, que tindrà lloc a l’Escorxador el proper dimarts 2 d’agost, a les 8 del vespre, és totalment pràctica i va dirigida a totes les persones o entitats que han de demanar ajuts per poder conèixer quins són els procediments, processos, com es fa l’atorgament, com s’ha de justificar, etc, és a dir, tots els mecanismes que intervenen en el procés d’atorgament de les subvencions del Servei de Cultura. També es parlarà de la sol·licitud i de com s’ha d’omplir.

El Servei de Cultura recomana a totes les persones i/o entitats que pensen demanar subvenció l’assistència a aquesta sessió informativa i pràctica.  Per a més informació es pot trucar al telèfon de l’Escorxador (93 890 0459) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 21 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: