Dimecres, 12 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Big Band de la Universitat Catòlica de Valparaiso va acostar particulars versions de Víctor Jara i Violeta Parra a Cal Figarot

Aquesta prestigiosa Big Band xilena està de gira per Europa, i va fer una parada dissabte al vespre a Vilafranca. Concretament va oferir un recital al local dels Castellers de Vilafranca, a Cal Figarot, després d’haver actuar a Terrassa i tot just abans de marxar cap a Paris.

Tot i que en principi el concert s’havia de fer al pati de Cal Figarot, el mal temps que va fer a la tarda va acabar decidint els organitzadors a traslladar el concert a una de les sales interiors de Cal Figarot.<br />De fet, aquesta agrupació actuava a Vilafranca fruit del contacte del seu productor amb els Castellers de Vilafranca, i el fet que es va oferir a l’orquestra assistir a un assaig dels Verds. A canvi, van oferir aquest concert, com explica el director de la Big Band de la Universitat Catòlica de Valparaiso, Luís Cheul.
Cheul recordava també que els Verds van ser a Valparaiso ara fa uns dos anys, i que van deixar un bon record. De fet, els dedicaven una peça.

De fet, el tema no te encara nom, però es podria acabar titulant "grácias a la vida".

El recital que van oferir a Cal Figarot s’emmarca doncs en aquesta gira europea que els ha portat ja a actuar a Alcalá de Henares, Madrid, Barcelona i Terrassa, tot just abans de ser a Vilafranca, i que després continuaven a Paris. Oferint versions en format big band de peces dels cantautors xilens Víctor Jara i Violeta Parra, aquesta gira els ha de portar encara en les properes setmanes a Bèlgica, Alemanya, Suïssa i Itàlia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: