Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regal que acompanya el programa de la FM2011 són dues copes de cava

La Capta de la festa major reparteix carrer per carrer el programa, l’estampa i el regal que aquest any són dues copes de cava.

Com marca la tradició els administradors de la Festa Major de Vilafranca han fet esclatar tres morters a les 9 del matí per anunciar l’inici de la capta. Entre aquest dijous i divendres un nombrós grup de col.laboradors, especialment canalla i gent jove, repartiran casa per casa el programa de la Festa Major, acompanyat de l’estampa de Sant Fèlix i del regal, que aquest any va empaquetat dins d’una caixa junt amb el programa i que consisteix en dues copes de cava que tenen cerigrafiat el logotip de la festa del 2011. Es tracta del primer acte de carrer que protagonitzen els administradors i això fa que les emocions sigui fortes. La Marta Carbó es mostra satisfeta del resultat. El programa es ven al preu de 30€ més la voluntat. És un preu que en manté congelat des de fa alguns anys i la seva adquisició suposa una col·laboració en el finançament de la festa. Té un format gran, com de revista, i exposa de forma clara els continguts. També aporta una revisió de la història dels balls de la festa major. Atenent a les indicacions dels administradors d’altres anys s’han editat 2.100 programes que es posen a la venda, primer en la capta i desprès en alguns establiments.  En la parada dels administradors a la plaça de la Vila també se’n vendran i es vendran també caixes de sis copes de cava. Al matí de dijous el recorregut era pels barris del Centre, Sant Julià i Les Clotes. Per la tarda al Poble Nou. Els grups de nens reben el nom de satrilleres i tenen al seu càrrec un responsable. Més de 150 persones col.laboren en el conjunt dels tres grups de repartiment organitzats en colors blau, verd i vermell.  Com sempre hi ha vilafranquins que no es volen perdre aquest moment i que aprofiten per comprar a la plaça el programa. La primero opinió sempre és en relació a l’estampa de Sant Fèlix. Enguany, de tall clàssic, sembla que ha convençut. Al capdavant els acompanyen els grallers. Tres colles de composició clàssica, és a dir amb tres grallers i un timbaler. L’arrancada de la capta aquest matí de dijous ha estat retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca. Als seus oients la colla dels Vinardells els han dedicat una cançó, "el virtuós" 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: