Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb els de Sant Fèlix, els verds sumen 13 castells de nou, en només quatre dies!

Una bona diada de Sant Fèlix, pels verds. Sumen en només quatre dies fins a tretze castells de nou. L’anhelat 3 de 10 amb folre i manilles s’ha quedat només en un intent.

Els Castellers de Vilafranca han inaugurat la diada amb el 4 de 9 amb l’agulla folrat. Els Minyons de Terrassa han descarregat el 3 de 9 amb folre. La Joves dels Xiquets de Valls ha carregat el 3 de 9 folrat. La Vella de Valls ha descarregat, com els malves, el 3 de 9 amb folre.

La segona ronda ha començat pels verds amb un intent de la torre de 9 amb folre o coneguda com a torre de 9 sense manilles. Una torre de 9 que a la represa han descarregat aquesta vegada sí, amb manilles. Els malves han plantat la torre de 9 amb folre i manilles. La Joves ha descarregat la torre de 8 amb folre. I la Vella ha tancat la segona ronda amb el 4 de 9 amb folre descarregat.

<br />A la darrera ronda regular de castells, la tercera, els amfitrions han intentat l’esperat 3 de 10 amb folre i manilles. Dissortadament, s’ha ensorrat. A la repetició han descarregat el 3 de 9 amb folre. Els Minyons han descarregat el 4 de 9 amb folre. La Joves no ha pogut descarregar el 4 de 9 folrat. S’ha desencaixat. Per cert, la colla no ha pogut descarregar cap castell de nou aquesta temporada. La Vella ha plantat el 9 de 8, una construcció que mai abans no havíem vist per Sant Fèlix…

<br />El pilar de 8 amb folre i manilles, a quarts i mig de cinc de la tarda, servia als verds per arrodonir una bona diada de Sant Fèlix. En quatre dies, i a l’espera de Sant Ramon, ja han descarregat, atenció!, 13 castells de nou!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: