Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Loudes Sánchez reivindica el paper de l’Espirall com a barri educador

L’ex regidora socialista i exsíndica de greuges municipal ha pregonat la festa del barri de l’Espirall 2011.  Ahir al vespre, Lourdes Sánchez va llegir un pregó "emotiu", tot parlant del barri des dels càrrecs que ha exercit: com a membre de l’associació de veïns de Sant Julià que tenien l’Espirall com a referent, com a Síndica i com a regidora. <br />

Justament la seva faceta de regidora d’Ensenyament li va servir per reivindicar el paper del barri com exemple de "ciutat educadora", tot encoratjant-los a seguir aquest camí.

Sánchez va parlar d’Antoni Acedo i Lluís Mata que tenen carrers dedicats al barri i els va posar com a exemples de persones indignades i al mateix temps, compromeses i implicades. En aquest sentit, i coincidint amb les dificultats actuals, va aprofitar per demanar la implicació de tots.

Sánchez també va reivindicar el paper polític de la dona, animant els homes a cedir aquest espai tradicionalment masculí i a les dones a ocupar-lo sense pors. Parlant de les dones, va acabar al·ludint a la hipocresia del llenguatge.

Una representació escènica dels himnes català, extremeny i andalús va posar el punt i final al primer dia de festa a l’Espirall. <br />
Els actes de la festa de l’Espirall continuen fins diumenge. A les 12 de la mitjanit, una traca posarà punt i final a la festa del barri per aquest 2011.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: