Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els botiguers esperen unes Rebaixes similars a les de l’estiu passat

Les Rebaixes d’estiu comencen avui i es prolongaran fins al 31 d’agost.  <br />

Els petits comerciants confien a salvar una temporada dolenta, marcada per la crisi i la meteorologia. La calor ha trigat a arribar i la majoria de les peces d’estiu no han marxat de les prestatgeries. <br />Hi ha botigues, bàsicament de roba, que al llarg del juny ja han fet promocions especials amb l’objectiu de donar sortida als seus productes de temporada.

<br />El president del Centre Vila, Fèlix Hill, creu que les Rebaixes seran similars a les de l’any passat i afirma que el major volum de compres es produeix els primers dies.

Un any més, els articles més buscats seran els tèxtils i el calçat.

<br />Diuen que aquesta serà la campanya més agressiva de preus dels últims anys, amb una despesa mitjana estimada en 50 euros per persona, l’import més baix des de l’arribada de l’euro. <br />Coincidint amb les Rebaixes, el Centre Vila tornarà a fer dues campanyes per animar les vendes: la Botiga al carrer, a finals de juliol, i el Fora Stocks, a finals d’agost.

<br />Per Hill, el Fora Stocks és la traca final a la llarga campanya de Rebaixes.

Aquest diumenge és un dels festius autoritzats per obrir i algunes botigues de Vilafranca tenen previst obrir portes.

<br />Quant als productes rebaixats, recordem que han de mostrar de manera clara aquesta reducció i s’ha d’informar del preu normal o habitual i del preu reduït, però també es pot substituir aquesta informació pel percentatge de reducció de preus en cada bé o servei.

<br />Els productes que es venen han d’haver estat a la venda anteriorment a l’inici de les Rebaixes i evidentment, han de tenir les mateixes garanties que abans de les Rebaixes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: