Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana la continuïtat de Mercadona a Sant Sadurní

El grup municipal popular vol evitar la marxa del centre logístic de Mercadona, donat que l’empresa va anunciar a finals del 2009 la seva intenció de deixar les instal·lacions de Sant Sadurní perquè s’han quedat petites. <br />

La regidora Dolors Montserrat pregunta pel futur laboral de les més de 600 persones que hi treballen i reclama a l’Ajuntament ajudes administratives i fiscals per evitar-ne el trasllat.

<br />Montserrat ha demanat una reunió, el més aviat possible, de l’equip de govern de Sant Sadurní amb els directius de l’empresa Mercadona per tal de conèixer la situació en que es quedarà Sant Sadurní quan el Centre Logístic d’Abrera, on marxa Mercadona, estigui totalment operatiu.

<br />La regidora també demana mesures per garantir la continuïtat laboral dels treballadors i pregunta què té previst fer Mercadona amb la Llar d’ infants. També planteja que l’equip de govern negociï un acord amb una tercera empresa que pugui assumir les instal·lacions de Sant Sadurní, garantint la continuïtat laboral i la diversificació empresarial.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: