Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova edició del Mercat del Préssec d’Ordal

La Directora General de Turisme de la Generalitat destaca que propostes com el Mercat del Préssec d’Ordal ajuden a desenvolupar una imatge de qualitat turística en el territori del Penedès.

Organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona, el mercat és des de fa sis anys un gran aparador de la fruita dolça penedesenca. Tot i que ja fa algunes setmanes que se celebra a Sant Pau d’Ordal, aquest dissabte al migdia la Directora General de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, el va visitar per fer-ne una inauguració oficial. Marian Muro destaca aquesta oferta de productes de proximitat com un element dinamitzador del turisme vinculat al territori del Penedès. El mercat s’organitza a través de l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, que agrupa una vintena de pagesos, que es van combinant la presència al mercat, amb una desena de parades setmanal. El president de l’Associació, Josep Maria Olivella, és un enamorat del seu producte. El mercat del préssec es va posar en funcionament gràcies a l’impuls del Patronat de Turisme de Subirats. L’alcalde del municipi, Pere Pons, que just fa una setmana que s’estrenava en el càrrec, assenyalat que la proposta és una oferta més que suma en el projecte de situar Subirats i el Penedès en el mapa turístic de Catalunya. El Mercat del Préssec d’Ordal s’ofereix tots els caps de setmana  juny, juliol i agost a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, des de les 9 a les 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: