Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nous horaris d’assaig dels Verds

Amb l’arribada de l’estiu i el final del curs escolar, els Castellers de Vilafranca han modificat els horaris d’assaig per tal d’adaptar-los millor als seus castellers.  <br />

Així, ara els dilluns a dos quarts de 9 del vespre es fa l’assaig de torre, pilar i castells nets. Dimecres, a les 9 del vespre, i divendres, a dos quarts de 10, hi ha assaig general.

<br />A més, els divendres també assagen els joves de la colla i els nois i noies que volen formar part dels Verds. Aquests assaig joves són a dos quarts de 9 del vespre, just abans de l’assaig general.

<br />Tot just ara comencen els mesos amb més activitat castellera, que culminaran amb la primera cita transcendental de la temporada, Sant Fèlix. Per aquest motiu, la colla recalca que és molt important que tots els castellers assisteixin als assaigs i a les actuacions per poder fer bones proves de cara als reptes d’aquesta temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: