Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu d’Esperanto de Subirats difón l’obra de Delfí Dalmau

Aquest mes de juny, l’activitat central del Museu d’Esperanto serà la presentació del llibre del pedagog i lingüista Delfí Dalmau, "Poliglotisme passiu i altres escrits", reeditat per Voliana Edicions.

Es tracta d’una obra escrita l’any 1936, completada per altres textos relacionats amb conceptes tan vigents com la sostenibilitat lingüística.

<br />Dalmau participà activament en el moviment esperantista català. El seu treball a favor de la sociolingüística no ha estat prou reconegut fins que un petit projecte associatiu i editorial, com el de Voliana Edicions, ha reeditat alguns dels seus escrits.

<br />Aquest dissabte, a les 6 de la tarda, el responsable de l’editorial presentarà el llibre "Poliglotisme passiu i altres escrits", al Museu d’Esperanto de Subirats. Durant l’acte també es presentarà el segon volum editat per Voliana Edicions, "Des del rovellet de l’ou d’Elx", de l’autor alacantí Joan Carles Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: