Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres se celebra el darrer ple municipal

 El Ple és previ a la constitució del nou consistori que es farà aquest proper dissabte.

Tal i com marca la normativa el tercer dia anterior a la sessió constitutiva dels ajuntaments elegits en les darreres eleccions, els regidors cessants s’han de reunir en sessió plenària convocada només per aprovar l’acta de la darrera sessió celebrada. Així es convoca el ple per aquest dimecres a les vuit del vespre al saló de sessions de la Casa de la Vila. El ple, com és habitual s’oferirà en directe a Ràdio Vilafranca i a Penedès TV, i permetrà també un comiat als regidors que no tornaran a repetir presència en el consistori. <br />Recordem que el ple de constitució del nou consistori, en el qual s’escollirà l’alcalde, se celebra aquest dissabte a les 11 del matí, és un acte obert al públic i també serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV. D’altra banda aquest dimecres al vespre l’Ajuntament de Vilafranca organitza una recepció al Cap de Colla dels Castellers de Vilafranca, David Miret, després de rebre el reconeixement com a Català de l’Any 2010. Dues setmanes després que David Miret rebés el premi de Català de l’Any 2010, organitzat pel Periódico de Catalunya i els Matins de TV3, l’Ajuntament de Vilafranca organitzarà una recepció al Saló de Plens del consistori per tal de recolzar aquesta iniciativa. L’acte serà a dos quarts de vuit del vespre, mitja hora abans del darrer ple del mandat i també s’oferirà en directe a Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: